Meer resultaten voor edelsteen jade

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     edelsteen jade
 
Jade: werking en betekenis.
en de Azteken 1200-1500 stond de groene Jade voor voorspoed, geluk en onsterfelijkheid. Zij gaven grafgiften van Jade mee aan hun doden. Jade was eerst vooral een steen voor de rijkere mensen. Er zijn prachtige gebruiksvoorwerpen gevonden versierd met fijn gesneden figuren van Jade edelsteen.
Jade, edelstenen, mineralen, werking, betekenis, steen.
Dit wordt soms verkocht onder de naam New Jade, maar dit is geen echte jade. Van New Jade wordt gezegd, dat het de werking van groene jade benadert. Reiniging, bescherming en voorspoed. Jade is een reinigende en beschermende steen met name tegen lichamelijk letsel.
Jade edelsteen, edelstenen, soorten, betekenis.
Jade is een edelsteen die de afgelopen jaren snel in populariteit heeft gewonnen. Tegenwoordig worden Jade edelstenen vaak verwerkt in sieraden zoals halskettingen en armbanden. Deze edelsteen staat bekend om de natuurlijke look en laat zich hierdoor perfect combineren met kleding in aardetinten.
Jade edelstenen, mineralen, kopen, werking, betekenis, steen, kracht.
Edelsteen ei in A-kwaliteit van de edelsteen Jade. Extra Omschrijving 2.: Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie.
Jade Ruben Robijn.
Bohemian ketting Jade met zwarte bloemhanger. Bohemian ketting Jade met Lapis Lazuli ovaalhanger. Jade kralen streng ovaal bewerkt 16 mm. Jade schedelhanger aan koord. Jade licht edelsteen dier varken. Jade licht edelsteen dier olifant. Jade kralen streng bewerkt 25x16 mm.
Jade groen Ruben Robijn.
Jade edelsteen piramide 35 mm. Jade kralen streng ovaal bewerkt 16 mm. Jade schedelhanger aan koord. Jade licht edelsteen dier varken. Jade licht edelsteen dier olifant. Jade kralen streng bewerkt 25x16 mm. Jade maan kralen streng. Jade edelsteen piramide 25 mm.
Jade: kenmerken en werking Semoea Helende Edelstenen.
Jade staat bekend als een gelukbrengende groene edelsteen. Maar eigenlijk is jade een verzamelnaam van verschillende mineralen. En jade is weliswaar meestal groen, maar kan ook grijs, zwart, rood, paars, roze, lila, wit, geel of bruin zijn. Jade is te herkennen aan het vettige oppervlak, de typerende tint groen, en de zwarte vlekjes.
Jade Spiritual Garden.
Het kan kalmerend werken op het zenuwstelsel en het hart en ondersteunen tijdens het bevallen. Naast de algemene werking van groene jade hebben de verschillende kleuren jade de volgende aanvullende eigenschappen.: Paarse jade werkt op spiritueel niveau zuiverend en beschermend en het helpt je om je gelukkig te voelen.

Contacteer ons