Meer resultaten voor citrien edelsteen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     citrien edelsteen
 
Citrien werking betekenis spiritueel, fysiek Happy Spirit.
Smokey citrien is een combinatie van citrien en rookkwarts en verenigt de eigenschappen van beide stenen in zich. Verhitte Amethist wordt verkocht onder allerlei schilderachtige handelsnamen, zoals bahia en madeira Citrien. Ook namen zoals Bahia Topaas, Madeira Topaas, Spaanse Topaas, Uruguay Topaas en Goudtopaas komen voor. Dan gaat het om vervalsingen van de edelsteen topaas, die sterk lijkt op citrien.
Citrien, edelstenen, mineralen, werking, betekenis, steen.
Citrien wordt vaak nagemaakt door amethyst of rookkwarts te verhitten. Deze variant werkt minder krachtig dan natuurlijk voorkomende citrien. Smokey citrien is een combinatie van citrien en rookkwarts en verenigt de eigenschappen van beide stenen in zich. Citrien is een zonnige en verwarmende steen.
Alles over de werking en eigenschappen van Citrien.
Lees hieronder alles over de werking en eigenschappen van het edelsteen citrien. De citrien is een echte zonnesteen. De citrien steen straalt de zon uit: warmte, knusse gezelligheid, vrolijk, blij! Citrien edelsteen is een naar buiten gerichte, motiverende steen. Hij brengt de zon in je hart bij depressie, stress-situaties.
Citrien: werking en betekenis.
De innerlijke kalmte die de Citrien edelsteen brengt, laat de eigen wijsheid naar boven komen. Citrien edelsteen stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier en lever. Hij helpt bij infecties van de nieren en blaas.
Citrien Ruben Robijn.
Citrien stoere Hanger verhit. Citrien trommelstenen AB verhit mt3. Citrien ruw kralen streng verhit. Citrien natuur oorstekers zon. Citrien collier ovaal. Citrien collier ovaal smal. Citrien kralen puntjes verhit 5 st. Citrien edelsteen hanger verhit. Citrien Ametrien edelsteen hanger. Citrien puntjes ruw verhit.
Citrien: kenmerken en werking Semoea Helende Edelstenen.
Soms ook wordt rookkwarts tot citrien verhit. Dit soort gemanipuleerde amethist wordt verkocht onder allerlei schilderachtige handelsnamen, zoals bahia citrien en madeira citrien. Ook namen zoals bahia topaas, madeira topaas, spaanse topaas, uruguay topaas en goudtopaas komen voor. Dan gaat het om vervalsingen van de edelsteen topaas, die sterk lijkt op citrien.
Citrien edelsteen, edelstenen, soorten, betekenis.
De madeiracitrien heeft een roodachtige kleur en is vernoemd naar de wijn met dezelfde naam, die een soortgelijke kleur heeft. De meerkleurige citrien laat het goudgeel van de citrien en het ijzige wit van het kwarts samensmelten in één edelsteen.
Citrien Spiritual Garden.
Citrien met rookkwarts smokey citrien edelsteen bol 655, mm. Smokey citrien combineert de werking van rookkwarts en citrien. Het werkt beschermend, aardend, opbeurend en trekt geluk en voorspoed aan. Citrien met rookkwarts smokey citrien edelsteen bol 70 mm. Smokey citrien combineert de werking van rookkwarts en citrien.

Contacteer ons